25 Mart 2016 Cuma

Pasta Süslemesi İçin Alışverişlerim


Pasta kursu için biraz alışveriş yaptım.O kadar güzel pasta süslemek için kalıplar,süsler,drajeler var ki insan bu tarz şeyleri görünce almadan çıkamıyor hepsini almak istiyor.Hepsini alamayınca da kararsızlık içinde kalıyor. :)

Geçenlerde pasta hocamız bizi sınav yaptı. Herkes kendi pastasını evde yapıp getirecek hocada not verecekti. Bende bunun için pasta fanusu aldım.Yollarda kırılmasın taşıması da kolay olsun diye plastik aldım çokta memnun kaldım. Ayrıca yaptığım pastada ilk yapışıma nazaran gayet iyiydi.:)



Bu hafta yine sınav var. Bu gün süslemek için drajeler almaya gittim karar vermekte zorlandım ama bunlarda karar kıldım. Krem şanti kullanacağım bakalım yaptıktan sonra pastayı da paylaşacağım sizinle. 

Hatta pasta kursuna gidiyorum ama sizinle hiç yaptığımız pastaları paylaşmadım  ve pasta tarifi de vermedim ilerleyen günlerde hem krem şanti hemde şeker hamuruyla yaptığımız pastalardan paylaşmayı düşünüyorum 

Krem şanti ile  pasta ya da cupcakelerimi süslemek içinde bunları aldım.

Bunlarda şeker hamuru ya da kurabiyelere şekil vermek için aldığım kalıplar :)


Alınması gereken daha çok  şey var evde güzel pastalar yapabilmek için. Onlarda zamanla artık. Şimdilik hocamızın malzemeleriyle devam. :)

Okuduğunuz için teşekkürler :)
HOŞÇA KALIN




4 yorum:

  1. Çok eğlenceli bir kurstur eminim:) pasta süslemek her zaman çok hoşuma gider. Güzel bir alışveriş olmuş. Pastalarınızı da görmek isterim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet terapi gibi insan pasta yaparken herşeyi unutuyor:) Kursta yaptığımız pastalarida paylasacagim bu gün :)

      Sil
  2. Pasta süsleme malzemelerinizi güle güle kullanın.Pasta süslemek çok eğlenceli :)Pasta tariflerinizi de görmek dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) O kadar güzel şeyler var ki benimkiler hiç bir şey :) Pasta tariflerini de yakında yazacağım sevgiler

      Sil