5 Nisan 2016 Salı

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman Albümü


Merhabalar :)


Güne güzel bir sesin yepyeni albümünü tanıtarak başlamak istiyorum. Bir ses yarışmasında İncir adlı parçayla girdi hayatımıza ve bence bu tarz yarışmacıların en şanslı ismi oldu. Bir çok ses yarışması var ve bir çok birinci çıktı bu zamana kadar ama bir çoğu yok piyasa da.
X FACTOR yarışmasında kendini gösteren İlyas Yalçıntaç yarışmanın bile önüne geçti ilk defa tutmayan hatta yayından kaldırılan bir program pop star çıkardı. Bu yarışmanın değil İlyas'ın başarısıydı tabi :)

Enbe Orkestrasında da İncir ve Olmazsa Olmazımsın aldı iki şarkı seslendirdi. İyiden iyiye kendini ispatladı ve şimdi kendi albümünü İçimdeki Dumanı çıkardı.Bende şarkılara bir göz attım ve gerçekten güzel şarkılar var. İlk klip şarkısı albümünde adını taşıyan İçimdeki Dumana çekilmiş.


İlyas Yalçıntaş albümünde Soner Sarıkabadayı'nın Sadem aldı şarkısını ve Çelik'in benim çok sevdiğim şarkısı Dilberim 'i seslendirmiş ve çok güzel yorumlamış.

Albümde benim favori şarkım ise  Bu Nasıl Veda adlı şarkı :)
Dinleyin bakalım sizde beğenecek misiniz :) 


Bu güzel sesli efendi ve mütevazı adama başarılar diliyorum :)  Güzel ve alınası bir albüm olmuş.

Müzikle Kalın :) 

3 yorum:

  1. yaa bir tek ben mi dinliyorum bu şarkıları diyordum :) iş yerinde bir haftadır İlyası dinliyorum.. ses tonu , beyefendi duruşu huzur verici.. keşfedilmesine çok sevindim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tek sen değilsin :) bende severek dinliyorum seside sarkilarida çok güzel

      Sil
  2. Yazımı begenmenize sevindim teşekkürler :) hemen geliyorum ziyaretinize ;)

    YanıtlaSil