27 Şubat 2016 Cumartesi

Yerli Malı Kullanmalı -Torku Ürünleri


          Merhaba arkadaşlar bu gün yemek tarifi değilde sizlere bir Türk markası olan Torku'dan bahsetmek istiyorum.Belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur torku ilk başlarda sadece şeker üreten bir markaydı, sonrasında unlu mamuller yani bisküvi kraker gibi şeyler sonrasında çikolatadan et ve süt ürünlerine içeceklere kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesine ulaştı.                                                                Ürünlerin çoğunu kullandım ve gerçekten hepsinin lezzeti ve kalitesi ortada. Örneğin sucuğunu ve tere yağını bir süre kullandıktan sonra başka bir marka aldığımda gerçekten torkunun lezzetini aradım nerede bunun tadı nerede onun tadı dedim.Sonra bisküvileri hepsi birbirinden güzel ama favorim kesinlikle Tam çikolatam şiddetle tavsiye edebilirim.

           Ayrıca en son bu büyük küçük herkesin çok sevdiği yumuşak şekerler,torku bu konuda da bir ilki gerçekleştirmiş ve dünya'da ilk defa hayvansal jelatin kullanmadan yumuşak şeker ve diğer şeker ürünlerini üretmeyi başarmış.Glikoz şurubu içermediği de zaten üstünde yazıyor.


          Yani helallik açısından lezzet açısından hatta sağlık açısından bile diğer ürünlere bakarak kullanılabilir bir marka gerçi bu söylediklerimi Canan Karatay duysa zararlı bisküviden,çikolatadan uzak durun derdi kesin:) ama en azından madem tüketeceğiz vazgeçilmezimiz olmuş  bu abur cuburlar o zaman bari bu bir Türk markası olsun. Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyerek sözlerimi tamamlıyorum.
        Okuduğunuz için teşekkürler. Hoşçakalın
     



4 yorum:

  1. Torku çikolatalarını ben de severek tüketiyorum gerçi tüketmesem daha iyi kilo alıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Hehe:) aynen bende bisküvilerine ;)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bir çok ürününü kullandım ve çok memnunum. Gerçekten hepsi çok lezzetli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle:)Bende çok beğendiğim için paylaşmak istedim.

      Sil