10 Temmuz 2017 Pazartesi

Karamürsel 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri


Merhabalar bu gün memleketim Karamürsel'de ki Kurtuluş şenliklerinden bahsedeceğim.  4 Temmuz Karamürsel'in düşman işgalinden kurtulduğu gün. Her yıl 1 ve 4 Temmuz günleri arası gündüz çeşitli etkinlikler akşamda birbirinden ünlü ve sevilen isimlerinden konserlerle geçiyor.

Bu yıl ise 1 Temmuz Gökçe, 2 Temmuz Yusuf Güney, 3 Temmuz Merve Özbey ve 4 Temmuz Demet Akalın konserleri ile memleketim eğlenceye doydu. :)

Ben Yusuf Güney ve Demet Akalın konserlerine gitmeyi tercih ettim. Aslında sonradan keşke Merve Özbey'e de gitseydim dedim çünkü çok güzel geçmiş:) Gidenler çok eğlenmiş gerçekten de çok tatlı,doğal bir kız sesi de güzel artık bir daha ki sefere ne yapalım :)




Öncelikle Yusuf Güney konserinden bahsetmek istiyorum,kendisi gerçekten çok ama çok mütevazı bir insan seyircisini eğlendirmeyi ve mutlu etmeyi biliyor. Arada yaptığı espriler ve söylediği güzel şarkılarla gerçekten Karamürsel halkını mest etti. Zaten şarkılarını ve sesini beğendiğim hatta kişiliğini de beğendiğim biriydi ama yakından görünce yanılmadığımı anladım. 


Daha önce gittiğim konserleri de hesaba katarak söylüyorum ki en keyif aldığım konserdi. Gelişinden gidişine ince ve nazik bir tavırla "Ben sizden çok memnun kaldım sizleri çok sevdim umarım sizlerde benden memnun kalmışsınızdır" demesi ile bir kez daha kalpleri kazandı ki bir çok ünlü bunu söylemez.




Gelelim final yani 4 Temmuz Demet Akalın konserine. O günü bir çok Karamürselli merak ve heyecanla bekledi çok sevilen biri, şarkılarının neredeyse hepsi dillerde. İzlediğim kadarı ile eğlenceli,esprili biri yıkılır oralar dedim gittim.

Fakat sadece şarkılarını söyledi doğru düzgün bir muhabbet konuşma yapmadı,memleketim dediği yere gelince insan bir iki kelam eder diye düşünmüştüm oysa ki ağzı iyi laf yapar sanmıştım ama maalesef yapamadı. Bir şarkı bitti diğerine bir "mersi" deyip başladı. Zaten playback yapıyorsun canlı söylemiyorsun  bence söyleme de zaten :) bari biraz konuşsaydın. Giderken de veda etmedi ne ara gitti anlamadım. Yani konserden çok memnun kalan çok eğlendik diyeni var tamam şarkılar güzelde dediğim gibi ben biraz konuşsun isterdim.

O gün hava yağmurlu idi yağmura rağmen o kalabalık onun için oradaydı. "Yağmura rağmen gelmişsiniz beni yalnız bırakmamışsınız sağ olun var olun" demek çok mu zordu? Bu resimde gördüğünüz kalabalık bir teşekkürü iki güzel cümleyi hak etmemiş miydi.?

Oysaki ben Demet'i severdim dobra oluşunu falan hatta mütevazı olduğunu düşünürdüm,en son Tarkan için o sanatçı biz şarkıcı falan demesini taktir etmiştim ama biraz hayal kırıklığı oldu bunu da söylemeden geçemedim.

Yine de memleketlimiz Allah yolunu açık etsin başarıları devam etsin.



Bu eleştirileri yaptım rahatladım oh ne güzel düşüncelerimi paylaşacağım bir yer var benim :)


Her şeye rağmen güzel 4 gün geçirdi Karamürsel,organizasyonu düzenleyen emeği geçen herkese teşekkür ediyorum kendi adıma. Seneye bakalım neler olacak.



Bunlarda  Ünlülerin İnstagram hesaplarında ki konserle ilgili yaptıkları paylaşımlar :)










Benden bu kadar bir sonraki yazımda görüşmek üzere.

 Şimdilik Hoşça Kalın 💖💖💖



1 yorum:

  1. BU SAYFA ÖRNEK ALDIĞIM SAYFALAR ARASINDADIR. bayansekerr'e YAZILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    KONULOJİ OLARAK YENİ AÇTIĞIMIZ SAYFALARIMIZI İNCELEYEBİLİRSİNİZ
    BLOGGER: https://konuloji.blogspot.com.tr
    FACEBOOK: https://www.facebook.com/Konuloji-1404836229623473
    TWİTTER: https://twitter.com/konuloji
    YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCvTYP2aAqPYdHtreEW9PK1w
    İNSTAGRAM: https://www.instagram.com/konuloji

    YanıtlaSil