7 Nisan 2017 Cuma

Söz Dizisi Ve İsimsizler Dizisi - Beğendiğim Diziler - İzlediklerim





Merhabalar bir kaç gündür yazmayı düşündüğüm yazıyı nihayet yazmak için oturabildim bilgisayarımın başına. :)

Bu aralar çok güzel diziler görüyorum televizyonda. Son derece basit konuları olan ve genelde Aşk üzerine kurulu dizilerden çok ama çok sıkılmış hatta dizi izlemeyi bırakmıştım. Tek izlediğim şey Survivor ve zaten neredeyse her akşamımı dolduruyor. :)

Geçen hafta Kanal D ekranlarında İsimsizler dizisine denk geldim ve dikkatimi çekti ilk bölümünün büyük bir kısmını izledim ve gerek konusu gerek oyunculuk performansları ile olsun çok beğendim.

Başrol'de oynayan Uğur Güneş daha önce Diriliş dizisinde denk geldiğim ve oyunculuğunu çok beğendiğim bir isimdi bu dizide başrol oyuncusu olarak karşıma çıktı. Onun dışında Bülent Alkış,Taner Ertürkler,Algı Eke gibi tanınan ve güzel oyuncular var dizide.





Dizinin konusundan biraz bahsetmek gerekirse; Görev aşkı ile yanıp tutuşan bir kaymakamın Güneydoğu - Virankaya'ya gönüllü olarak gidip göreve başlaması ve orada görev yaptığı dönemde yaşanmış gerçek bir hikayeyi konu alıyor.


Yaşanan o gerçek olaylar verdiğimiz şehitler ailelerin yaşadığı hüzün ama her şeye rağmen Vatan Sağ Olsun demeleri beni ekran başında baya duygulandırdı.:( Göz yaşlarıma hakim olamadım.


Bir diğer dizi ise yine bu hafta Pazartesi günü Star Tv'de başladı. Yine İsimsizler tarzında bir dizi bu bu tarz dizilerin abuk subuk dizilerden ise daha çok olmasından yanayım.



"SÖZ" dizisinden bahsediyorum çok güzel bir oyuncu kadrosu ve yine güzel bir konusu var bu dizininde ilk bölümüne biraz göz attım tamamını izlemedim ama nasılsa yine tekrarına denk gelirim. Zira sürekli veriyorlar. :)

Bu dizide "Gözün Arkada Kalmasın" sloganıyla karşımızda, Özel kuvvet timinin hikayesini konu alıyor.

Başrol'de Tolga Sarıtaş var daha önce Güneşin Kızları dizisinden tanırsınız diye düşünüyorum. Dizideki adı Yavuz Karasu, Tim komutanı olarak karşımızda.

Onun dışında Survivor Yarışmasından tanıdığım iki isim var dizide

Nihat Altunkaya ve Atakan Arslan

Nihat Altunkaya zaten çok iyi bir oyuncu bir çok dizide rol aldı, gerek oyunculuğu ve karakteriyle beğendiğim biri. Bu dizide görmek beni mutlu etti.

Atakan'a gelirsek oyunculuk kariyeri olan biri değil o yüzden bu dizide göründe biraz şaşırdım ama bende merak uyandıran bir isim bakalım oyunculuğu beğenilecek mi ?


Umarım iki dizide çok çok izlenir ve devam ederler ve bundan sonra da güzel kaliteli bizi yansıtan diziler görürüz. Tek kötü taraf iki güzel dizinin aynı gün olması umarım buna bir el atılır. :)


Okuduğunuz için Teşekkürler.

HOŞÇAKALIN💖💖💖

5 yorum:

  1. Merhaba! :)

    Bu iki diziye benzer bir dizi de Fox'ta pazar akşamları yayınlanmaya başlayacak. Belki o da ilginizi çeker :)

    Güzel günler dilerim!

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel dizileeer :)
    Ben de bıkmıştım sürekli aşk dizileri görmekten,abuk subuk diziler vardı.Belki bir ara göz atarım bunlara.
    Teşekkürleeer ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen gına geldi yahu😂 Ben teşekkür ederim

      Sil
  3. Söz dizisine esimle bende bayldik hatta su anda tekrarina bakiyoruz ��

    YanıtlaSil