31 Mart 2017 Cuma

Kanaviçe Çerçevelerim - El Emeklerim



Merhabalar arkadaşlar, bir haftadır yazı giremiyordum çünkü bilgisayarımın klavyesi bozulmuştu. Tabletten de fotoğrafları istediğim gibi ayarlayamadığım için paylaşım yapamadım.

Geçenlerde kendime böyle ufak bir çerçeve yaptım. İnternet de  isimlerle kanaviçe işleyenleri çok görüyordum ve çokta hoşuma gidiyordu. Harflerin şablonlarını bulunca bende blog ismimi yazmak istedim. :)

Bir günde tamamladım çünkü oldukça kolay ve zevkli ilerliyor aralara da renkli kalpleri yerleştirdim kafama göre bir şeyler yaptım. :)  Sonucunda da güzel bir şey çıktı ortaya bende paylaşmak istedim.





Yapmayı düşünürde harfli,rakamlı şablonlar bulamadıysanız şablon konusunda daha önce yaptığım gerek havluların gerek çerçevelerin şablonlarını da  paylaşabilirim.

Bu arada çerçeveyi Koçtaş'dan aldım. İkili çerçeve şeklinde 4.90 kuruştu fiyatı. :) Böyle bir kampanya yapmışlar bende böyle çerçeveler yaptığım için aldım. :) Gerçi alalı baya oldu bulabilir misiniz bilmem böyle şeyler denk geldiğinde kaçırmamak lazım.

Okuduğunuz için teşekkürler.

HOŞÇAKALIN💖💖💖


4 yorum:

  1. ne kadar güzel olmuşlar canım :) emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Şimdiler de gençlerin evlilik ve doğumlar da birbirlerine çok şirin bir armaganı oluyor bu isimli kanaviçeler ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu aralar moda böyle yazılı çerçeveler. Bizde modaya uyduk😁

      Sil