5 Kasım 2016 Cumartesi

Evlilik Programları İle İmtihanımız



Merhabalar uzun zamandır yazmak istediğim bir konuydu bu evlilik programları. Aşağı yukarı her kanalda bir hatta bazı kanallarda iki tane evlilik programı mevcut. Üşenmedim saydım benim bildiğim tam 8 tane sözde evlilik programı var.


Esra Erol'la  ATV





Gözüm Sende ATV

Aylin Kabasakal


Zuhal Topal'la  Star TV





Aşk Kafe  Star TV

Kemal Doğulu


Evleneceksen Gel   Show TV

Seda Sayan ve Uğur Arslan


Kısmetse Olur  Kanal D

Seda Akgül



Ne Çıkarsa Bahtına Flaş TV



Gelinim Sensin Fox TV

Ebru Akel



Hadi itiraf edin illa ki sizde birini izliyorsunuzdur :)

Ben itiraf edeyim önce Kısmetse Olur izliyorum :D


Bir çoğumuz hatta bende eleştiriyoruz bu programları ama bakıyorum hepside izleniyor izlemesek zaten devam edemezler hepsinin belli ve yeterli derecede izleyicisi var demek ki yıllardır devam ediyorlar. Örneğin Esra Erol'un programı 10 senedir devam ediyormuş.  Ne kadar eleştirsek de bu aslında bir televizyonculuk başarısıdır.

Eskiden bu programların ilk başladığı yıllarda her şey daha seviyeli ve en azından gerçekti. İnsanlar gerçekten evlenmek için gelir ve kendine uygun bir aday bulunca programdan giderler ve yerlerine yeni adaylar gelir sürekli loca adayları yenilenirdi. Peki şimdi öyle mi yıllardır aynı insanlar ve son zamanlarda hiç evlenen gördünüz mü bu programlar da ben hiç göremiyorum.

Hepimiz onların parayla orada durduklarını biliyoruz ki kendi itirafları var kaldı ki düşününce yıllardır sabahtan akşama kadar oradalar kim oturta bilir ki normal bir şekilde o insanları orada.

Otellerde kalıyorlar ekmek elden su gölden yaşıyorlar her gün farklı farklı giyiniyorlar oh mis böyle olunca da gelen iyi adaylara bile olumsuz diyorlar. Olumlu deseler bile her gün programa katılıp bir kavga edip bir barışıyorlar.

Kalite seviye yerlerde ama ben o programa katılanlara ya da o programları yapan ve sunanlara kızmıyorum büyük bir pasta var ortada ve hepsi de kazanç sağlıyorlar neden bitirsinler ki yalan dolan olduğunu bile bile izliyoruz işte belki seve seve belki söve söve ama izliyoruz yani aslında suç bizde.

Ama biz Türk insanı böyleyiz eleştirir dururuz ama izlemekten de geri kalmayız. Ve bu şekilde giderse de bu programların sonu gelmez biri bitse bir diğeri başlar.

Hepimiz kendimize bir öz eleştiride bulunalım suç kimde diye.

Hadi benden bu kadar

 HOŞÇAKALIN



7 yorum:

  1. Ben en son Esra, Seda, Zuhal üçlüsünü hatırlıyorum. Diğerleri ne zaman türemiş ayol. Türk televizyonları izlemeyeli baya olmuş demek ki. Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum canım ❤

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım bende bekliyorum 😊
    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bende hemen geliyorum o zaman 😊

      Sil
  3. Ben hiç birini izlemedim inanın çok bilmiyorum sıkılıyorumda tv açılmaz açılsa müzik dinleriz Beyin yıkama aleti olarak görmekteyim

    YanıtlaSil
  4. Ne mutlu size izlemeyinde zaten😊😊

    YanıtlaSil
  5. Tv hiç izlemiyorum ama bunları bir kaç saniye bile görünce nereye gidiyor bu tv programları diye düşünmeden edemiyorum.

    YanıtlaSil