3 Ağustos 2017 Perşembe

2017 Yılının Düğünlerde Dans Şarkıları

Aslında geç kalınmış bir yazı oldu bu düğün sezonu başlayalı epey oldu. Ben geçen sene böyle bir yazı yazmıştım bu yıl ise aklımdan çıkmış. :) Bir arkadaşım düğün fotoğraflarını video şeklinde yaptırıyor arka fonda neleri koyabilirim güzel aşk şarkıları var mı bildiğiniz diye bizim lise Whatsapp grubumuza yazınca bende arkadaşıma yardım olsun diye bir kaç öneride bulundum sonra bunu bloğumda da yazmam lazım dedim. :)

Düğünlerde dans şarkısı olsun ya da düğün videolarında kullanmak için olsun hatta ne bileyim doğum günü evlilik yıl dönümü gibi çeşitli sürprizler için olsun güzel aşk şarkılarına ihtiyaç duyarız.

Bende hem aklıma gelenlerden hem yenilerden hem biraz eskilerden sizlere bir kaç öneride bulunmak istiyorum belki işinize yarar. :)


Önce Bu yazın en iyisi Tarkan - Beni Çok Sev diyorum ilk favorim bu gerçekten çok güzel bir şarkı. Düğünlerde de çalınmaya başlandı bile. Klasikleşecek şarkılardan olacak sadece bu yaz için geçerli bir şarkı değil.






Mustafa Ceceli'den bir kaç önerim var size geçen senelerden Sevgilim çok iyiydi bu yıl İyi ki Hayatım dasın şarkısı tam düğün şarkısı bir diğer Ceceli şarkısı ise yine son albümde Can Parçam şarkısı. Bu şarkı bizim şarkımız olsun diyebileceğiniz bir şarkı.


Bide yine son albümde Maşallah şarkısı var bu dans değil ama salona giriş mi olur pasta kesim şarkısı mı olur bilmem ama bir yerlerde olmalı çok güzel bir şarkı mutluluk veriyor dinlerken. :) Bir sevgilim yok ama sanki varmış gibi hissettiriyor. :)


Azıcık eskilere gidersek ben bir Ebru Gündeş hayranı olarak Beyaz şarkısını öneririm çok iyi bir şarkı.

Geçen senenin sevilenlerinden Zara ve Kutsi düeti Aşıklar Şehri de yine önerdiklerim arasında.


Bir diğer güzel düet pek fazla duyulmadık ama bence çok güzel Sinan Akçil ve Burcu Güneş'in söylediği Seni Bir Tek isimli şarkı.


Biraz daha nostaljik seviyorsanız Nazende Sevgilim şarkısını önere bilirim. En son İrem Derici de söylemişti bu şarkıyı farklı bir duygusu var.


Selami Şahin İyi ki Varsın Canım şarkısı da çok güzeldir.


Ve tabi olmazsa olmaz Özdemir Erdoğan  Bana Ellerini Ver şarkısı ile önerilerimin sonuna geliyorum.


Bu yaz evlenen çiftlere mutluluklar diliyorum. Düğünleri diledikleri gibi güzel ve sorunsuz geçsin inşallah Darısı başta ben olmak üzere bütün bekarlara diyorum.

Hoşçakalın


2 yorum:

  1. Bizim zamanımızda düğün şarkısı pek yaygın değildi artik bahtına ne çıkarsa:))) bana sorsalar Mustafa Ceceli den bir şarkı seçerdim herhalde gül kokulu bir parçası var :) yukarıdan da tarkan beni çok sev güzel şarkı...

    YanıtlaSil
  2. Evet Mustafa Ceceli gül rengi şarkısıda güzeldi gül kokusu Burcu Güneşindi oda güzeldir😊

    YanıtlaSil