1 Haziran 2017 Perşembe

KO - MEK Gebze Genel Sergi Festivali


Merhabalar ben bu ara sergilerden sergilere koşturdum durdum. Paylaşmadığım daha bir çok sergi var ancak bu en önemlisi. Kocaeli çapında bir çok kurs merkezinin toplu sergisi.

 Yani bütün ilçelerin kursiyerlerinin en güzel ürünlerinin yer aldığı ve bu genel sergiye özel bir çok sürpriz. Mesela bunlardan biri Mümin Sarıkaya konseri ve daha fazlası. Çok güzel vakit geçirdiğimiz bol bol hem ortamın hem ürünlerin resimlerini çektiğimiz güzel bir etkinlik.

Ben yine en beğendiğim dikkatimi çeken ürünlerin resimlerini sizler için çektim keşke ortamın resimlerini de çekseymişim diyorum aslında çektim ama yanımda arkadaşlarım,öğretmenlerim falan olduğu için o resimleri koymamdan belkide hoşnut olmazlar diye onları koymuyorum buraya ama kendi instagram hesabımda bol bol paylaştım. :)

Ama yinede ortamı hissetmeniz adına Komeğin internet sayfasında  bulduğum  resimleri paylaşmak istedim sizlerle,tam bir festival havasında olduğunu hissetmeniz adına.




  Bu arada pamuk şekerler ücretsizdi.   Çok sıra olmuştur dediğinizi duyar gibiyim ama belki 8- 10 tane ayrı yerde dağıtım olduğu için çokta kalabalık değildi. :) Ama abimiz iki el çalışmak zorundaydı yetiştirmek için :)



 İlçelerde olan sergiler genelde kapalı kültür merkezleri ya da düğün salonlarında yapılıyordu genel sergi ise açık havada yapıldı buda genel serginin en güzel tarafıydı öbür türlü gezmesi o kalabalıkta çok zor olurdu.



Gelelim beğendiğim ürünlere aslında hepsi çok güzeldi malum genel sergi bütün sergilerin en iyileri ama çek çek telefonun şarjı bitmesin mi bu gerçekten benim için acıklı bir durum oldu. :)


Resimlere geçmeden önce şunu da söylemek isterim KO-MEK yani açılımı Kocaeli Meslek Edindirme Kursu. Örneğin İstanbul da İS- MEK var. Meslek edinmek bir yana kendini geliştirmek,yeni hobiler edinmek,yeteneklerimizi keşfetmek ve sosyalleşmek açısından ben herkesi mutlaka kurslara davet ediyorum. Çalışıyor iseniz bile hafta sonu olan kursları tercih edebilirsiniz.

Bir çok branş da kurs mevcut internette de bulunduğunuz bölgeye göre araştırma yapabilirsiniz. Benim gibi Kocaeli de yaşıyor iseniz. komek.org adresini ziyaret edebilirsiniz. Veee gelelim sergilenen ürünlere.




























Umarım beğenmiş sinizdir. İlginizi çeken bölümler varsa mutlaka kayıt yaptırın. He bu arada içinizde acaba yapabilir miyim diye düşünenler varsa kesinlikle yapabilirsiniz. :)

Bu günlük benden bu kadar hadi Selametle 😍




14 yorum:

  1. Ben seminerlere koşuyorum siz de festivallere sanırım :)) Kolay gelsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara öyle oldu teşekkürler sizede kolay gelsin😍

      Sil
  2. Benimde Finallerim var ara sıra sade ve derinden geliyorum takipteyim :)

    YanıtlaSil
  3. Sade ve Derin sayesinde blogunuzu keşfettim hemen takibe aldım :) Kendi bloguma da beklerim ^-^

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler bende hemen geliyorum.

    YanıtlaSil
  5. İnsanların artık boş vakitlerini güzel şeylerle değerlendirmeye başlaması çok güzel.. Çinileri sevdim.

    YanıtlaSil
  6. El emeği,göz nuru yapılan herşey o kadar kıymetli ve güzel ki..Bu sergide Ramazan tadı var bir de,macuncusu,şekercisi,Mehter'i..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Ramazan tadında bir festival oldu dedigin gibi. 😍

      Sil
    2. Evet Ramazan tadında bir festival oldu dedigin gibi. 😍

      Sil
  7. ayyyy ne güzelmiiiiş yaaaa hele o macuuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi görüntüsü bile yetiyor. Tabi favorim pamuk helva😍

      Sil
    2. Dimi görüntüsü bile yetiyor. Tabi favorim pamuk helva😍

      Sil
  8. Merhaba! Blogunuzu yeni kesfettim :) deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi hemen değerlendiricem :) Bende bekliyorum muhakkak:) )https://lavvienrose.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil