18 Haziran 2017 Pazar

Gerçeğin Peşinde - İzlediklerim



Merhabalar arkadaşlar ben bu ara Tv8'de yayınlanan Serap Paköz'ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programına sarmış durumdayım. Normalde bu tarz programlara pek bakmam, sarmaz beni sıkılırım izlerken içim kararır falan. Hatta annem izlerken çevir şunu eğlenceli bir şey aç falan derim ama Serap Paköz'ün programı beni çok sardı.

İlk bölümüne bir baktım merak ettim. Tv8'de genelde bildiğiniz gibi eğlence ağırlıklı programlar olurdu Serap Hanımın programını görünce şaşırdım. Aaa bu kanalda mı başlamış falan derken, Hande isminde tam 16 yıl önce bir cinayete kurban gitmiş ve hala katilinin kim ya da kimler olduğu bulunamamış bir kızcağızdan bahsediliyordu ve inanılmaz dikkatimi çekti. O gün bu gündür sanırım 3 hafta oldu her gün izler oldum bu programı.


Dediğim gibi Hande olayının ilgimi çekmesi ki ilgi çekmeyecek gibi değil her gün yeni bir iddia yeni bir gelişme oluyor fakat delil yetersizliği olduğu için çözüme ulaşması bence zor ama umarım biran önce o vicdansız kim ise bulunur.

Yaşanan olaylar,özellikle cinayet olayları olunca polisiye filmi tadında kaldı ki bir senaryo değil tamamen gerçek olunca başlamaya görün meraklanıyorsunuz ister istemez.

Fakat her şeyden önce şunu da söylemeliyim Serap Hanım bu işi çok güzel yapıyor. Sunuculukta çok çok başarılı biri. Zaten uzun yıllar bu işi yapmış ve benim bildiğim bu kayıp bulma vesaire programlarını ilk sunan kişi. Oradaki insanlara yaklaşımı,saygılı konuşması,olaylara olan ciddiyet ve olayı çözmek için verdiği çaba, işine duyduğu saygı ve heyecan bana çok geçti. Umarım uzun yıllar devam eder bu program ve programlar.

Yazımın başında dedim ya anneme kızardım "eğlenceli bir şey yok mu diye çevirsene şu programları" derdim diye. Evet eğlenmeye,dertlerden uzaklaşma hakkımız var kesinlikle ama bu tarz programlarda olmalı ki kayıplar bulunsun çözümsüz kalmış cevabı bulunamamış olaylar,cinayetler çözüme ulaşsın. Çok değerli bir iş yapıyorlar bu işi şu an yapan herkes için söylüyorum bunu Müge Anlı'dan tutun İnci Ertuğrul olsun onlarda bu işi güzel yapıyorlar fakat benim favorim Serap Paköz :)

 İzlemek isterseniz program hafta içi 17:00 de başlıyor yaklaşık 2,5 saat sürüyor. yani 19:30 gibi bitiyor. İzlemenizi tavsiye ederim.

Yazımı okuduğunuz için teşekkürler.

Sevgiler😍

2 yorum:

  1. Ben izliyorum, Hande olayı gerçekten çok merak uyandırıcı takibindeyim. Daha önce çalışmıyorken de Müge Anlı'yı izlerdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada Müge'ye bende bakıyorum ama Serap'ın programı daha ilgimi çekiyor.
      😍

      Sil