3 Ekim 2016 Pazartesi

SANSİRO - Beauty Romance - Vücut Spreyi - Sevdiğim Kokular

Merhabalar kızlar sizlere bu gün geçenlerde aldığım ve çok beğendiğim vücut spreyinden bahsetmek istiyorum.



Kendisiyle kendi ilçemde bulunan ufak bir makyaj ve parfüm ürünleri satan bir dükkanda karşılaştım. Kokulara olan düşkünlüğüm malumdur hemen bu vücut spreyleri dikkatimi çekti farklı koku seçenekleri de olmasına rağmen ben bu turuncu olanı yani Beauty Romance olanı tercih ettim kokusunu diğerlerine nazaran daha çok beğendim.

 Vücut spreyi kehribar,kiraz,vanilya ve sandal ağacı notalarına sahip. Hafif rahat ve huzur veren kokuları sevenler için ideal bir koku.

Ayrıca bildiğiniz gibi vücut spreylerinin kokuları kolonya gibidir sıktığınızda güzel koku yayarlar ama kalıcı olmazlar. Oysa bu sprey beni gerçekten şaşırttı oldukça kalıcı resmen parfüm etkisi yaratıyor.



Ben gerçekten çok ama çok memnun kaldım bittikçe yenisini alacağım sanırım 150 ml olduğu için çok kolay da bitmez gerçi çok fazla sıktığım halde daha yarılayamadım bile :)

Eğer sizde benim gibi bu tarz hafif çok şekerli olmayan çiçeksi ferah ve huzur veren üstelikte kalıcı kokular arıyorsanız tavsiye ederim efendim :)

Okuduğunuz için Teşekkürler

Hoşça kalın

Sevgiler

12 yorum:

  1. vanilya kokusunu bende çok severim güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Bir ara kullanırdım ben de vücut spreyi. Kimyasal olduğu için uzun süre önce sprey, parfüm, deodorant ne varsa çıkardım hayatımdan :) ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef kacamiyoruz kimyasallardan hayatımızı sarmislar.Ben cikaramam sanırım hayatımdan 😊

      Sil
  3. Görünüşü de çok şekermiş :))

    YanıtlaSil
  4. merak ettim gerçektennn güle güle kullan canım😘😘

    YanıtlaSil
  5. Geçen gün gördüm bunu alsam mı diye düşündüm. Testerı yoktu kokusunu bilmediğim için almaktan vazgeçtim. Çok ağır olmayan hafif kokuları seviyorum böyle pudramsı temiz kokan şeyleri vanilya kokusunu. Diğer kokuları nasıl acaba. Görünüşü çok tatlı bu arada:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer kokularını ben pek begenmedim canim en sevdigim bu oldu,severek kullanıyorum tavsiye ederim😊

      Sil
  6. Uzun süredir kullanıyorum favotilerimdendir

    YanıtlaSil
  7. Uzun süredir kullanıyorum favorilerimdendir

    YanıtlaSil