16 Mayıs 2017 Salı

Anneler Günü Etkinliği - Miniklere Kurabiye Ve Cupcake Süslemeyi Gösterdik


Merhabalar bu pazar bildiğiniz gibi anneler günüydü. Özel günlerde bir çok yerde çeşitli etkinlikler düzenleniyor Kocaeli Bilim Merkezinde de güzel bir etkinlik vardı. Anneler ve çocuklarına kurabiye ve cupcake süslemeyi gösterdik. Gerek şeker hamuru gerek kremşanti ve diğer süsleme malzemeleri ile  kurabiye ve minik kekleri süsleyen özellikle çocuklar çok keyifli bir gün yaşadılar.

Pasta ve yemek kursuna gittiğimi biliyorsunuzdur kursta öğrendiğim beğendiğim tarifleri zaman zaman paylaşıyorum bildiğiniz gibi :) Pastacılık kursunda ki  hocam arayıp  böyle bir etkinlik var gelir misin dediğinde  bende seve seve kabul ettim bu teklifi.







Çok keyifli eğlenceli çocuklar ve anneleri ile geçirdiğimiz güzel bir gündü. O gün Bilim Merkezinde çocuklar sadece kurabiye süslemedi birbirinden değişik ilgi çekici etkinlikler de vardı. Bu yaşımda benim bile ilgimi çektiğini söylemeliyim. Çocuklara maket arabalar yapmaktan tutun ufak deneylere kadar bir çok meslek dalına dair çocukları heveslendirecek etkinlikler düzenlendi.

Anneler günü ama 23 Nisan çocuk bayramı gibi yine her şey çocuklar içindi. Zaten Anneler çocuklarının mutlu olmasından mutlu olan varlıklar oldukları için birlikte keyifli ve değişik bir gün geçirmiş oldular.




 Bende bu etkinlikte onların biraz olsun mutlu olmasına yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Bu arada etkinlikte azda olsa liseli öğrencilerimizde vardı onlarda bu etkinlikten çok keyif aldılar bende onlarla bir öz çekim yapmasa mıydım :)








 Biz bu sene anneler gününü böyle geçirdik,bu vesile ile bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.

Mutlu günler dilerim

HOŞÇAKALIN💖




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder