9 Ocak 2017 Pazartesi

Kelebekli Minik Havlum - Kanaviçe İşlerim


 Merhabalar kızlar özellikle kanaviçe severler. :) Son bir yıldır kanaviçe sevgisi başladı bende gördüğüm her modeli uygulamak istiyorum. Bir çokta model buldum onları da zamanla yapacağım inşallah. Hatta bu ara biraz işi abarttım aynı anda 2 havlu 1 seccade 1 de nakış işinden ranner işliyorum. Biraz ondan biraz bundan sıkıldıkça diğerine geçiyorum falan. :)




Bu havluyu tek bir modelden yapmadım bütün olarak böyle bir model yoktu kelebeklerin ikisi de  farklı modellerden önce kalpli modeli buldum çok sevdim çokta tatlı oldu yanlarına da kelebek kondurmak istedim iki farklı model buldum onları da havlumda uyguladım.






Bulduğum modellerde kelebeklerin renkleri farklıydı ben kalbin renklerinde yaptım kafama göre içini açık dışını koyu yapıyım aralara yeşil koyayım falan dedim. Sonucunda da güzel bir şey çıktı sanırım.

Krem rengi havlu aldım ki her renk uygulanabiliyor üzerine diye ayrıca genelde uçları püsküllü olanları tercih ediyorum.

İplerim de karışık daha önceki işlerimden evde olan iplerden kullandım. Çamaşır ipeği denen bir ip cinsi var daha güzel ve parlak duruyor. Artık o iplerden her yerde bulunmuyor ama renkleri çok daha canlı olduğu için son zamanlar da çamaşır ipeğini kullanıyorum. Ama her ipten aslında kanaviçe işlenebilir sadece dominonun ya da buketin iplerinden kullanmanıza gerek yok anlayacağınız. Hatta ben panç ipinden bile yapıyorum gayette güzel oluyor.

Modeli uygulamak isteyenler için buraya bırakıyorum. :)

Sevgiler 💓💓💓










2 yorum:

  1. Elinize sağlık. Son senelerde kanaviçe moda oldu. Zaman.olsa ben de yapmak isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.;Aynen çok moda ben severek yapıyorum. Umarım o zamanı bulursunuz Sevgiler😍

      Sil