24 Ağustos 2018 Cuma

Resim Çalışmalarım - Çiçekli Manzara


Merhabalar arkadaşlar,

Yaz aylarında hiç bir iş yapası gelmeyen ben yazı yazma isteği de bulamadım kendimde :( Yaz ve sıcak havalar hiç bana göre değil ben kış insanıyım. Kışın daha bir hareketliyim. Dolayısı ile yazacak çok şey varken yine uzak kaldım buralardan.

Öncelikle geç olsa da Kurban Bayramınızı kutlarım. Umarım güzel bir bayram geçiriyorsunuzdur. Yaş büyüdükçe küçüklüğümüzde ki gibi bayramları heyecan içinde geçirmesek de yinede güzel bir bayramdı benim için. Büyüklerimizi ziyaret ettik, kurban etinden çok etle aram olmasa da tattık ve bayram vazgeçilmezi baklavalar,tatlılar ,çikolatalardan yedik hatta yaşım artık 30'a gelmesine rağmen bayram harçlıklarını kaptık. :)

Gelelim yazının konusuna, üzerinde epey çalıştığım çiçekler içinde bir bahçe manzarası olan tuvalime :) İnsanın içini açan bir manzara resmi seçtim. 50X70 lik bir tuval kullandım.



Resim kursunda ilk senem bu yıl çok zor şeyler seçmemeye çalıştım. Bu yaptıklarımın içinde en zoru oldu. Çiçeklerde epey zorlandım ağaç dalları da bir o kadar zorladı beni. Sonucunda kendi çapımda ortaya güzele yakın bir şey çıktı fakat kesinlikle daha iyisi olabilirdi :)


Ben doyamadım resim kursuna önümüzde ki sezon tekrar kayıt yaptırdım yeni boyalar yeni fırçalar şimdiden alındı bile  :)

Demem o ki daha güzel ve biraz daha zor modeller bulup daha iyi işler çıkarmaya çalışacağım. Bu ara karakalem çalışmalarına ağırlık verdim güzel bir yağlı boya çalışmasının öncesinde iyi bir çizim yapabilmek şart. Ayrıca önceden yağlı boya tablolar yapmak daha güzel gelirken bu ara karakaleme daha bir merak sardım. Son zamanlar da epey karakalem çalıştım. İlerleyen günlerde onları da sizlerle paylaşırım. Tabi yağlı boyaya da devam edeceğim. Şimdiden biran önce kurs açılsa da başlasak diye gün sayıyorum. Sanırım Eylül ayının ortalarında yeni dönem başlayacak.


İşte o zaman inşallah daha güzel resimlerle burada buluşuruz sizlerle. :) Şimdilik benden bu kadar bir sonra ki yazımın arasını çok uzatmamayı diliyorum :)

Herkese mutlu günler dinlerim.

Hoşçakalınnnnn :):):)






3 yorum:

  1. Merhaba ben wowapp da blogunuzu gördüm ve resimleriniz çok güzel digital resim çizmeyi denedinizmi veya internet de araştırdınızmı

    YanıtlaSil
  2. Merhaba peki resimlerinin reklamını ve satısını yapabilirmiyim tabi sizde isterseniz reklam yapabiliceğim çok sosyal ağlar var
    Saygılar

    YanıtlaSil