6 Şubat 2017 Pazartesi

Survivor 2017 - İzlediklerim


Merhabalar

Türkiye de ve dünya da en çok beğenilen izlenilen bir format Survivor yarışması.

Bu sene Türkiye de 12. yılı yani en uzun süren programlardan ve bence daha da çok yıl göreceğiz.

Acun Ilıcalı her zaman başarılı işler yapmıştır Var mısın Yok musun'dan O Ses Türkiye ye  ama bence en güzeli Survivor olmuştur.

Benim gibi bu programın büyük tutkunları var bunu çok iyi biliyorum. Uzun soluklu aylarca süren ve neredeyse haftanın 4 günü olan program izlenmese bunca yıl sürmezdi izlendikçe de yayınlanan gün sayısı arttı zaten. Eskiden haftada 2 gündü diye hatırlıyorum.

Çok fazla dizi izleyen  biri değilim,izlesem bile diyelim o gün bir işim varsa izlemesem de olur diyebilirim. Survivor başlayınca işler değişiyor. Olduğu akşamlar dışarı çıkmak falan istemiyorum.
Normalde telefonu elinden bırakmayan ben telefonu bir kenara bırakıp televizyona kilitleniyorum. Yarışmalar o kadar güzel,zevkli ve heyecanlı ki bazen orada olup o yarışları bende denemek istiyorum. Tabi ada şartları,açlık vesaire bunlar bana göre değil  :)






Bu sezona gelirsek her sene güzel isimler oluyor bu sene de çok renkli,eğlenceli ve kuvvetli isimler var. Ben bu sene ünlülerden yanayım. Ünlüleri tutuyorum ama maalesef bu sene diğer senelerden bile çok tartışmalar yaşanıyor. Çok fazla ego olduğu için liderlik savaşları veriyorlar çok alınganlık yapıyorlar birbirlerine karşı bu  izleyici olarak çok hoşuma gitmiyor.

Benim bu sene desteklediğim isimler İlhan Mansız,Furkan Kızılay ve Sema.

Serhat Akın'da çok iyi performans sergiliyor ama çok kavgacı olduğunu düşünüyorum.

Sabriye'dende beklentim büyüktü iyi bir performans bekliyordum ama maalesef beni şaşırttı.



Gönüllülerde eğer Erdi olmasaydı belki gönüllüleri tutardım çünkü gönüllülerde de beğendiğim isimler var Berna gibi Eser gibi.

Erdi bana çok itici geliyor Semih çakması geliyor. Mesela geçen sene Semih'i destekliyordum ama bu sene Erdi itici geliyor. Çünkü taklitler asıllarını yaşatır. :)

Heyecanlı yarışlar,tartışmalar ve bir çok yeni kural ve oyunlarla bu seneye çok güzel başladılar.

Birinciye dairse tahminim henüz yok çünkü performans olarak çok iyi isimler var.

Daha çok yeni Haziran ayında final yapacak o zamana kadar çok şey değişecektir.

Bakalım görelim neler yaşanacak,heyecan ve merakla bekliyorum.

Okuduğunuz İçin Teşekkürler.

Siz izliyor musunuz?

Kimleri destekliyorsunuz?

Kimlere gıcık oluyorsunuz?

Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Şimdilik Hoşçakalın💖

8 yorum:

  1. ben bikaç yıl önce merve vardı onu pek sevmiştim işte şampiyon olmuştu.
    ben de kısım kısım izliyom. ünsüzleri tutuyom bakalım.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçi ünsüz değil artık onlarda ünlü oldu😍

      Sil
  2. Hiiç dizi izlemem hatta takip edemem sanırım sabırsızım biraz o konuda:) Ancak iş survivor'a gelince senelerdir çok nadir bölümleri kaçırmışımdır.
    Öncelikle Furkan beni çok şaşırttı çok iyi performans sergiliyor.Serhat Akın'la onu izlemek bana çok keyif veriyor.
    İlhan Mansız beni çok şaşırttı bugün okulda da bir kaç konuşmaya şahit oldum survivorla ilgili çoğu kişi İlhan'a dünki hareketlerinden dolayı sinir olmuş,aynı şekilde bende hiç bir şeyi kabul etmeyen hep bahane sunan insanlara irite oluyorum oda dün aynı o şekil yaptı.Her neyse Ilhan Mansız'a sinir olmamı bi kenara bırakırsak.
    Sabriye'nin sürekli ağlamasına,Eser'in sürekli yükselmesine çok keyifleniyorum uzun süre izlemek isterim..Baya uzun yazdım konu Survivor olunca:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilhan mansiz olsun serhat akın olsun çılgın sedat olsun bence çok egolular tanınmış olduklarından dolayı ve büyük olduklarından dolayi grup liderligine oynuyorlar. Uzun yazmanız aksine hoşuma gitti.

      Sil
  3. Bu sezon fazla izleyemiyorum ama Furkan gerçekten çok iyi yarışıyor. Çılgın Sedat'ın Adem'i yazması da ayrı bir saçmalık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Sedat'ın Adem'i yazması hataydı. Ipleri iyice kopardı bu davranışıyla ama gideceğini düşünmüyorum denissa gidecek büyük ihtimal

      Sil
  4. Bazen onların yerinde olmak istiyorsun, çok heyecanlı oluyor. Bu sene takip etmiyorum. Tartışmaları çok gereksiz. Ada psikolojisi belki de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede gereksiz tartışmalar yapıyorlar ama yarışlar çok heyecanli😍

      Sil