17 Şubat 2017 Cuma

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk - Yeni Albüm - Dinlediklerim


Mustafa Ceceli yepyeni tam 14 şarkılık albümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Tabi ki bir Mustafa Ceceli dinleyicisi olarak bütün şarkıları dinledim ve gayet başarılı bir albüm olmuş beğenmediğim şarkı yok diyebilirim ama tabi az beğendiklerim var çok beğendiklerim var.

Ceceli gerçekten çok güzel bir ses çok güzel bir yorumcu ve her şeyden önce iyi bir aranjör. Bir çok enstrüman aleti çalıyor olması cabası gerçekten tam anlamıyla iyi bir müzik adamı ve "SANATÇI" kelimesinin  karşılığı.

İlk olarak Unutamam şarkısıyla tanıdık onu ve o gün bu gündür yükselerek devam ediyor müzik kariyerine. Her şeyden önce hayranları onun insanlığını,mütevaziliğini,temiz ve güler yüzlü halini sevdiler. Hepsi birleşince de tadından yenmez oldu derler ya :)

Yeni albüme gelecek olursak albümünün ismi Zincirimi Kırdı Aşk yeni isimlerden Buray'a ait bir şarkı. Gerçekten Albüm adı olmayı hak edecek bir şarkı ki Buray gerçekten de güzel şarkılar yapıyor.



İlk klip İrem Derici ile düet yaptığı Kıymetlim şarkısına çekildi ve gerçekten harika bir şarkı olmuş,iki isimde çok ciğerden söylemişler şarkıyı. Sanırım klip çıkalı henüz 1 hafta falan olmuştur izlenme oranları rekora koşuyor.

Bu arada Kıymetlim bir Sinan Akçıl şarkısı esasında ben Sinan'ın şarkılarını çok beğenmiyorum. Demet Akalın'a verdiği Ders Olsun şarkısı 1 bu şarkı yani Kıymetlim 2. beğendiğim şarkısı. :) Tabi Akçıl'ın çok hayanı seveni var ama ben şarkılarını ve sesini pek beğenmiyorum. Kişilik olarak sempatik biri olduğunu düşünüyorum sadece ki konumuz bu değil :)


Başta da dediğim gibi 14 şarkıdan oluşan albümün  sıralaması da şöyle

1 - Kıymetlim

2 - Zincirimi Kırdı Aşk

3 - Peşindeyim - Ajda Pekkan Düeti

4 - Ayşe

5 - İyi ki Hayatım dasın

6 - Can Parçam

7 - Söz Aramam

8 - Hikaye

9 - Anmam

10 - Leyla

11 - Maşallah

12 - Aşk Adına

13 - Topla

14 - Ömrümüzün Baharı

Benim en en çoook  beğendiklerim, favori şarkılarım 💖

1 Kıymetlim  2 Topla 3 Maşallah 4 Aşk Adına 5 Zincirimi Kırdı Aşk

Özellikle Topla şarkısını bir dinleyin

Söz Müzik - İntizar

Harika ötesi en çok bunu dinliyorum.




Okuduğunuz İçin Teşekkürler

Müzikle Kalın

Hoşçakalın😍

4 yorum:

  1. Merak ettim şimdi en kısa zamanda dinleyeceğim. Buray gerçekten çok iyi şarkılar yapıyor. Ceceli'yi ve şarkılarını çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceceliyi ve şarkılarını seviyorsan bu albümü de sevecegine eminim.😍

      Sil
  2. Hepside çok güzel gibi 😃 çok sağl paylasm icin.Merakla dinlemek istiyorum 😃

    YanıtlaSil