6 Ağustos 2016 Cumartesi

Yalancı Bahar ( Madhubala) Hint Dizisi - İzledilerim


Merhabalar

Bu gün uzun zamandır takip ettiğim bir diziden bahsetmek istiyorum size.

Kanal 7 sağ olsun bütün Hint dizilerini sırasıyla bizlerle buluşturuyor benim tek severek takip ettiğimse Yalancı Bahar dizisi oldu.

Diziyi izlemeye ilk bölümlerde başlamadım ama izler izlemez kapılı verdim. Sonrasında ilk bölümlerini İnternet de izledim ve açığı kapattım. :)

Hint dizilerini takip eden seven çok büyük bir kitle var ben hiç ilgili ve meraklı değildim açıkçası ama beni de baya sardı.

Bu diziyi izleyenler zaten beni anlar. İzlemeyenlere de şiddetle tavsiye edebilirim.

Tabi ki bayanlara çünkü erkekleri pek saracağını tahmin etmiyorum,zira aşk dolu bir film ve tam biz bayanlara hitap ediyor.

Çünkü böyle güzel aşklar sadece dizilerde filmlerde olduğu için bizde dizilerle yetiniyor ve bir ah çekiyoruz. :)

Özellikle başrol oyuncusu Vivian Dsena yani meşhur RK'in yakışıklılığı eminim bir çok kızın aklını başından alır. :)


Normalde Hint dizileri kısa bölümler halinde oluyor yaklaşık 20 ile 25 dakika kadar ama kanal 7 sağ olsun 3 bölüm birden veriyor. :)

Diziyi hiç izlememiş olanlar için şunları söyleye bilirim. İlk bölümler size biraz sıkıcı gelebilir kaldı ki bizim Türk filmlerinden farklı olarak 9.bölümde başrolde ki kız oyuncu diziye giriyor. Erkek başrol oyuncusu ise 21. bölümde.

Hatta ben sonradan ilk bölümlere baktığım için RK nerede ne zaman girecek e girsin artık diye sabırsızlanmıştım. :)

Dizinin konusuna gelirsek Rishabh Kundra yani kısa adıyla RK ünlü bir film yıldızı yani zengin,şımarık bir züppe. Bir trafik kazasına sebep oluyor  Madubala'nın nişanlısına çarpıyor ve kaçıyor. İşte olaylarda burada başlıyor.

Madubala bu duruma çok öfkeleniyor ve RK ile mahkemelik oluyorlar 3 gün boyunca ceza evinde yatan RK imkan ve olanakları yüksek biri olduğu için 3 gün sonra ceza evinden çıkıyor. Madu bu durumu kabullenmiyor ve RK'in setini basıyor ve ona herkesin içinde tokat atıyor.

Tabi ki bu durumu kendine yediremeyen RK Madu'dan intikam almak için elinden geleni ardına koymuyor ve Madu'yu önce kendisi ile evlenmeye mecbur bırakıyor sonra bu evliliği ona zindan edip eziyetler ediyor fakat bu atışmalar zamanla aralarında yakınlaşmaya ve Aşka dönüşüyor.


RK'in eski sevgili olan Deepali ise onların aralarını bozmak için elinden geleni yapıyor ki her dizide illa bir ara bozucu uyuz bir tip olur. :)

Dizide ne zaman ne olacağı pek belli olmuyor her an izleyiciyi şaşırtacak olaylar gerçekleşiyor.

Her gün izliyorum ve merakla bir sonraki bölümü bekliyorum.

Benim bu dizide en sevdiğim şey ise birbirleriyle tatlı atışmaları birbirleriyle dalga geçmeleri ve birbirlerine olan o güzel bakışları.

He  bide evlilik oyunu oynarken RK'in Madu ya "KARICIM" demesi :):)

Şiddetle tavsiye ederim efendim :D

Okuduğunuz İçin Teşekkürler.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere

HOŞÇA KALIN




4 yorum:

  1. Sevemedim bu diziyi ben canım. Çift olarak itici geldiler bana. Favorilerim hâlâ Rangrasiya ve Iss Pyaar :) Blogda yazmıştım hatta. Şimdiki Deli Divane'yi izliyor musun? Ben arada bakıyorum. Onda da esas oğlan çıkmadı galiba daha :) Sevgiler Şekercim ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa nasıl sevmezsin çok tatlılar oysa😍 Diğer dizileri hiç izlemedim.Tek izledigim bu şu an 😊Sevgiler

      Sil
  2. Annem de aynı :) sizin gibi izliyor hastası oldu

    YanıtlaSil
  3. yaaaa çok severek izliyorum ben bu diziyiiiii :)

    YanıtlaSil