16 Ağustos 2016 Salı

Little Black Dress - Sevdiğim Kokular


 Yine Yeni Yeniden Merhabaaa :)

Bu gün Avon'un en sevdiğim en favori kokusundan bahsedeceğim.

Eminim bir çoğunuz bu kokudan haberdardır.

En favori ve değişmez 1 numaralı kokum Incandessence 2 favori kokum ise Litte Black.

Genelde en çok bu iki kokuyu seviyor ve kullanıyorum,ayrıca bu iki kokunun 30 ml olanlarının da olması çok hoşuma gidiyor ve genelde 30 ml olanları kullanıyorum çanta boy parfümler her zaman favorimdir her an yanınızda taşıyabilirsiniz ve ufak çantalarınıza bile sığarlar. :)


Kokuyu bilmeyenler için Oryantal çiçek kokusuna sahip vanilya,misk ve çiçek karışımı bir koku diyebilirim. Sanırım ben oryantal kokuları seviyorum :)

Ayrıca bence oldukça kalıcı bir koku Little black'in aynı zamanda roll on,deodorant ve vücut kremi de mevcut.

Ben roll on ve deodorantını da kullandım onlardanda oldukça memnun kaldım. Roll on da olmasa da deodorantın kokusu daha yoğun diyebilirim.


Biz bayanların çoğu tek bir koku kullanmaz farklı farklı kokular kullanmayı severiz ama bazı kokular vardır ki onlardan vazgeçemeyiz her zaman bittikçe yenilediğimiz kokularımız vardır. İşte bu koku öyle bir koku.

Fiyatına gelirsek 50 ml olanlar 60 lira 30 ml olanlarda 30 lira civarı olması gerekiyor fakat indirimleri takip ederseniz 50 ml olanları 30 liraya 30 ml olanları da 15 liraya kadar alabilirsiniz.

Kısaca Oryantal ve çiçeksi kokuları seviyorsanız mutlaka tavsiye ederim indirimlere denk gelirseniz yedeklemeyi de unutmayın. :)

Okuduğunuz için Teşekkürler

HOŞÇA KALIN




8 yorum: