18 Ağustos 2016 Perşembe

2016 Yazında Neleri Dinledik


Müzik hepimizin olmazsa olmazlarındandır öyle değil mi kimimiz çok dinleriz kimimiz az ama her yerde çalan müzikleri duyarız.

Peki bu yaz en çok hangi şarkıları duyduk sokakta,radyoda,gittiğimiz belki bir barda belki bir düğünde belki de bir doğum gününde.

Benim bu yaz en çok duyduğum şarkı Okyanus oldu. Derya Uluğ söylüyor şarkıyı kendisi daha önce Ebru Gündeş'in vokalistliğini yapmış sesi gerçekten çok güzel ve başarılı bir şarkıyla başarılı bir çıkış yaptı bundan sonra söyleyeceği şarkıları da merakla bekliyorum.


Dolayısıyla benim 1 numaram Okyanus oldu bu yaz :)


Henüz yaz aylarına girmeden "Saçma sapan cümlelerden hayatımı mahveden gülmeler den inandığım o onca yeminlerden... diye giden bir şarkı duymaya başladım. Sanırım arabesk rap deniyor bu tarza. Her yerde herkes bu şarkıyı dinliyordu ve hala dinleniyor. :) Çok fazla dinlemesem de ezberlemişim baya sözlerini. O yüzden Emir Şamur - Saçma Sapan şarkısını da aldım listeye :)


Murat Boz da yine bu yaz çok dinlenenler arasında çokta güzel bir albüm yaptı ve bir çok şarkısı gerçekten çok güzel şu sıralar en çok "Adını Bilen Yazsın" şarkısını duyuyorum.Ayrıca klibi de çok beğendiğimi söylemeliyim.



Bengü önce Hodri Meydan dedi sonra Sığamıyorum ve gerek sözleri gerek müziği gerekse de klibiyle tam bir yaz şarkısı ve yine bu yazın en çok duyduklarım arasında yerini aldı.


Gökhan Tepe; sessiz ve derinden bir adam güzel şarkılar yapıyor ne yapsa çok beğeniyorum kötü şarkısı yok gibi bu yazda boş geçmedi ve "Seninle Her Yere" ile bende buradayım dedi.




Aydın Kurtoğlu; Cengiz babamızın oğlu gerçekten çok başarılı biri bundan önce ki şarkılarını da çok severek dinliyorum sesi de çok güzel bu yaz "Yak" ile yakıyor ortalığı gerçekten güzel şarkı.

Elif Kaya;hani şu iki saç renkli kız var ya bir tarafı sarı bir tarafı siyah olan işte o :) "Bir Bilebilsen" diyor slow şarkılarda en çok dinlediğim şarkı naif yumuşak sesine çok yakışmış bu şarkı.


Cem Belevi; "Alışamıyorum şarkısını söylüyor ve ben bu şarkıyı Tan söylüyor sanıyorum. :D
Sonra you tube da arıyorum bir bakıyorum Cem Belevi söylüyormuş bu şarkıyı sizce de sesi Tan Taşçı'ya benzemiyor mu? Her neyse ben bu şarkıyı her yerde duyar oldum a dostlar :)


Son olarak en çok dinlediklerimiz listemi Ece Seçkin ile sonlandırıyorum. "Adeyyo" oldukça eğlenceli bir şarkı Adeyyo ne demek derseniz her hangi bir anlamı yok :) Adeyyo dediği yerler hariç sözleri ve müziği hoşuma gitti çokça da duyuyorum.


Benim atladığım bu yazın en çok dinlenenleri varsa paylaşın benimle. Benim aklıma gelen en çok dinlediklerim bunlardı :)

Okuduğunuz için Teşekkürler.

Müzikle kalın HOŞÇA KALIN :):)

9 yorum:

  1. Valla bana gına geldi her yerde bunları duymaktan :) Bu arada blogumun birinci yılı vesilesiyle bloggerlara header hediye ediyorum ilgilenirseniz :) Son yazımda oluşturduğum headerlar var beğenirseniz veya başka isterseniz ayarlayabilirim sizin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nice yıllara o zaman hemen bakicam blogunuza😍Şimdiden teşekkürler

      Sil
    2. Headeri gönderdim güle güle kullan canım :)

      Sil
    3. Teşekkürler canim 😍😍

      Sil
    4. Rica ederim merak ediyorum bakalım nasıl duracak :)

      Sil
    5. Uyguladim bak bakalım begenecekmisin bence güzel oldu😍😍

      Sil
  2. Normalde açıp dinleyeceğim şarkılar değil :) Radyo dinlediğim için çoğunu dinlemiş oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😊😊Bazen sevmesekte orada burada dinlemek zorunda kalabiliyoruz b yazık ki

      Sil
  3. Muzik dinleyenden zarar gelmez Genelde türkçe çok dinlemiyorum. Müzik ne olursa olsun neyi tıngırdatsa orası şenlikli olur bunu biliyorum :)

    YanıtlaSil