26 Temmuz 2016 Salı

Hande Yener - Hepsi Hit Albümü - Dinlediklerim



Bu aralar en beğendiğim albümlerin başında geliyor Hande Yener albümü zaten adından da belli olduğu üzere yaptığı albüme ve şarkılara çok güvenmiş ki albümün adını hepsi hit  koymuş kendisi.

Karakter olarak biraz şımarık biraz yaramaz ve çokça gereksiz polemiğe girdiğini düşündüğüm biri aslında Hande Yener ama şarkılarını ve sesini gerçekten çok beğeniyorum.

Tartışmalar,polemikler,birilerine bulaşmak ya da önünü kesmek gibi şeyler aslında bunlara ihtiyacı yok ama genelde şarkıcılar gereksiz hırslarının kurbanı olabiliyorlar :)

Neyse buralara neden girdim ki ben şimdi :D

Hande Yener ilk olarak Kapına köleyim desen inanır mıyım? diyerek girdi hayatıma o zamanlar henüz ilk okul 5. sınıftaydım.


Sonrasında Sen Yoluna Ben Yoluma,Kırmızı,Acele Etme,Acı Veriyor,Armağan,Kelepçe,Aşkın Ateşi gibi birbirinden güzel şarkıları olan severek dinlediğim ve arada elektronik müzik adı altında pekte bana hitap etmeyen müzikler yapsada sonrasında yine Bodrum,Yayaya,Hava Alanı,Hasta,Biri Var,Naber gibi yine saymakla bitmeyen güzel şarkılara imza attı.


Şimdide son Albümü Hepsi Hitle karşımızda Ramazan ayı içinde çıkan albümünde ilk çıkışı Mor isimli şarkısı ile yaptı.

Kırmızıdan sonra şimdide mor.  Bakalım kırmızı kadar ses getirecek mi ki kırmızı hala bile dinleyebileceğim bir şarkıdır.

Mor isimli şarkıya klip çekti hatta klipte Kısmetse Olur'un popülere çok sevilen damat adaylarından Eser West'le kamera karşısına geçti.

Albümde toplamda 10 şarkı var hepside dinlenilir şarkılar boş yok bana göre ve en önemlisi tekrardan Altan Çetinle çalışmaya başladı.

Bana göre Altan Çetin Hande Yener'i Hande Yener yapan kişidir.

Bu güne kadar söylediği Altan Çetin şarkıları;

Yalanın Batsın
Yoksa Mani
Acele Etme
Acı Veriyor
Kırmızı
Sen Yoluna Ben Yoluma
Alt Dudak
Sokak Kedisi
Kaybol

Hepsi hit albümünde;

Deli Bile
Seviyorsun
Bilmiyor


Altan Çetin dışında Ersay Üner, Murat Dalkılıç,Mert Ekren ve Berksan şarkıları da yer alıyor.

Sonuç olarak ben albümdeki bütün şarkıları beğendim en çok DELİ BİLE ve VAH VAH şarkılarını dinliyorum.

İşte en sevdiğim "vah vah" şarkısı :D




Bu günlük benden bu kadar

HOŞÇA KALIN :)

6 yorum: