5 Temmuz 2016 Salı

Bayramınız Mübarek Olsun - İyi Bayramlar



Bu yılda Ramazan ayının sonuna geldik. Kendi adıma çok güzel ve huzurlu geçti ve nasıl geçtiğini yine her zaman ki gibi anlamadım.

Umarım hakkını verebilmişizdir bu ayın diyeceğim ama pek mümkün değil bunu söylemem, gençliğin verdiği nefisle yapabildiğim kadarını yaptım inşallah bir sonraki ramazanlarda daha da çok ibadet edebilmeyi diliyorum kendi adıma.

Allah'ım bütün oruç tutan ve bu ayı kur'anlarla,dualarla,teravih namazlarıyla geçiren ümmeti Muhammed'in yapmış olduğumuz tüm ibadetleri kabul etsin.


Sadece kimliğinde din bölümünde İslam yazan ama Ramazandan haberi olmayan her zaman ki gibi çekinmeden rahat rahat yeyip içen Müslüman kardeşlerime de hidayet nasip etsin. Onlara da bu ayın güzelliği yaşamayı nasip etsin inşallah.

Dediğim gibi ben bir ay nasıl bitti anlamadım çokta rahat bir ramazan geçirdim sıcaklara ve uzun günlere rağmen çok fazla acıkmadan ve susamadan bitirdim  bu mübarek ayı.

İnşallah sizler içinde güzel ve bereketli bir ay olmuştur.

Veee bu gün bayram :)

Bizi bayrama eriştiren Rabbimize  binlerce kez şükürler olsun.

Bu bayram uzaktaki yakınlarınızla kavuşacağınız,dargın ve ya kırgın olduğunuz sevdiklerinizle barışacağınız bir bayram olsun.

Herkese kazasız belasız sağlıklı ve güzel bayramlar diliyorum.

Hoşça Kalın :)

1 yorum: