29 Temmuz 2016 Cuma

Güldüy Güldüy Çocuk - İzlediklerim


Show Tv ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Güldür Güldür Show programından eminim hepinizin haberi vardır.

Şahsen benim en beğendiğim ve tekrarlarına bile denk gelsem izlediğim ve aynı skeçlere tekrar tekrar güldüğüm aynı zamanda da  bütün oyuncuların hepsine bir bir hayran olduğum bir program.

Yaz tatiline girince meydanı bir nevi veliahtlarına bırakmışlar.

Güldür Güldür yaz sezonunda olmuş Güldüy Güldüy :D

Birbirinden yetenekli çocuklar birbirinden güzel skeçlere imza atıp gerçekten beni kendilerine hayran bıraktılar. Her biri o kadar yetenekliler ki hepsine kocaman bir  MAAŞALLAH :)

Henüz denk gelmemiş,izlememiş olanlarınız varsa eğer mutlaka izleyin derim.

26 Temmuz 2016 Salı

Hande Yener - Hepsi Hit Albümü - Dinlediklerim



Bu aralar en beğendiğim albümlerin başında geliyor Hande Yener albümü zaten adından da belli olduğu üzere yaptığı albüme ve şarkılara çok güvenmiş ki albümün adını hepsi hit  koymuş kendisi.

Karakter olarak biraz şımarık biraz yaramaz ve çokça gereksiz polemiğe girdiğini düşündüğüm biri aslında Hande Yener ama şarkılarını ve sesini gerçekten çok beğeniyorum.

Tartışmalar,polemikler,birilerine bulaşmak ya da önünü kesmek gibi şeyler aslında bunlara ihtiyacı yok ama genelde şarkıcılar gereksiz hırslarının kurbanı olabiliyorlar :)

Neyse buralara neden girdim ki ben şimdi :D

Hande Yener ilk olarak Kapına köleyim desen inanır mıyım? diyerek girdi hayatıma o zamanlar henüz ilk okul 5. sınıftaydım.


Sonrasında Sen Yoluna Ben Yoluma,Kırmızı,Acele Etme,Acı Veriyor,Armağan,Kelepçe,Aşkın Ateşi gibi birbirinden güzel şarkıları olan severek dinlediğim ve arada elektronik müzik adı altında pekte bana hitap etmeyen müzikler yapsada sonrasında yine Bodrum,Yayaya,Hava Alanı,Hasta,Biri Var,Naber gibi yine saymakla bitmeyen güzel şarkılara imza attı.

23 Temmuz 2016 Cumartesi

Arpa Şehriyeli ve Yeşil Mercimekli Salata - Yemek Tariflerim

Sıkıntılı bir haftanın ardından hepinize merhabalar ülkemiz maalesef çok zor bir süreçten geçti.
Geçen hafta Cuma akşamı başlayan olaylardan sonra ülkemizin yaşadığı zorlu süreç verdiğimiz şehitler ayrıca bir çok yaralı vatandaşlarımız var.

Bu durumda bir haftadır sayfamda bir paylaşım yapmadım. Ülkem böyle acı olaylarla mücadele ederken daha önceden hazırlasam bile yazımı yinede paylaşmayı saygısızlık olarak gördüm.

Sıkıntılar büyük oranda atlatıldı inşallah bir daha böyle bir olayla karşılaşmayız.

Vatanımıza,milletimize geçmişler olsun.

Rabbim zalimlere fırsat vermesin bu olayın içinde kimler varsa hem dünya da hem ahirette cezalarını çeksinler ki çekeceklerine eminim.

Zalimler için yaşasın CEHENNEM 

Bu üzücü olayın henüz yaşanmadı saatlerde yazdığım ve paylaşacağım yazı kısmet bu güneymiş diyelim. 



Merhabalar bu gün içinde hem arpa şehriye hem yeşil mercimek olan oldukça güzel ve doyurucu bir salata tarifi vereceğim :)

11 Temmuz 2016 Pazartesi

Golecha Hint Kınası - HİNT KINA ÖNERİSİ


Merhabalar bayramdı gezmelerdi derken bir kaç gündür yazı yazamıyordum bloguma.

Gerçi gezmeler daha yeni başlıyor havalar iyice ısındı ve ramazanda bitti şimdide havuz,deniz sezonu başlayacak hatta bunun için alışverişler planlar yapılmaya başlandı bile.  :)

Bu arada düğünleri de unutmamak lazım yaz geldi düğünlerde başladı. Bir çok arkadaşımın yine nişanı düğünü var bu yaz.

Bu arada yazacak konularda epey birikti. :) Gezmelerden biraz sıyrılıp yazılarımı yazmam gerek diye düşünüyorum. :)

Bu gün sizlere yaklaşık bir ay önce blogger etkinliğinde bizlere sponsor olan golecha hint kınalarından bahsetmek istiyorum.

Bir aydır bir çok kez kullandım ve çok memnun kaldım hem uygulaması çok kolay hemde uzun zaman çıkmıyor.

5 Temmuz 2016 Salı

Bayramınız Mübarek Olsun - İyi Bayramlar



Bu yılda Ramazan ayının sonuna geldik. Kendi adıma çok güzel ve huzurlu geçti ve nasıl geçtiğini yine her zaman ki gibi anlamadım.

Umarım hakkını verebilmişizdir bu ayın diyeceğim ama pek mümkün değil bunu söylemem, gençliğin verdiği nefisle yapabildiğim kadarını yaptım inşallah bir sonraki ramazanlarda daha da çok ibadet edebilmeyi diliyorum kendi adıma.

Allah'ım bütün oruç tutan ve bu ayı kur'anlarla,dualarla,teravih namazlarıyla geçiren ümmeti Muhammed'in yapmış olduğumuz tüm ibadetleri kabul etsin.